30.12.2012

Existential vs. Moral

-- based on Jesper Juul's lecture on Aggression and Empathy at : http://vimeo.com/55093210#

6 comentarii:

 1. La multi ani, Anca!
  (iti tot dispar posturi, noroc cu reader-ul care nu uita nimic ;) )

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, Pin! Si la multi ani frumosi!
  Imi tot dispar posturi si pentru ca sunt eu nehotarata si tot vreau sa fac modificari :P si uneori ma opresc intre delete post si scanning another. In reader apar probabil si dubluri sau dubluri cu modificari... din pricina asta?... Readerul isi incarca memoria asa cu toate neroziile oamenilor, sarmanul.

  Cand mi-am modificat adresa de gmail toate imaginile mi s-au sters si a trebuit sa le re-uploadez, si-am facut-o doar partial si selectiv. E si asta o explicatie. Daca duci dorul vreunui post anume (:P) spune-mi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa cum ziceam, te citesc din reader si acolo e tot. Observ ca a disparut ceva atunci cand vreau sa-ti las un mesaj la un post lipsa. Cum a fost cel cu The Power of Warning. :)

  A mai fost unul la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. Am avut o pauza de net, am stiut ca ai postat ceva, dar dupa o luna cand m-am uitat pe reader, nu-l mai afisa la prima vedere. Am venit aici sa caut, nu era. M-am intors din nou la reader, am cerut ordinea inversa si sa-mi arate tot, inclusiv cele citite si l-am regasit. Nimic nu poti ascunde de el. ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. :)Inseamna ca readerul, daca m-as putea autociti prin el, ar fi o marturie ceva mai exacta despre fluctuatiile mele mintal-comportamentale (pe net). Poate face parte din proiectul "self-tracking", am sa investighez!

  Cat despre post-uri, vor reveni, intr-o ordine sau alta cu mici modificari sau mai marisoare. Unele vreau sa le imbunatatesc pentru ca le-am facut foarte pe fuga si fara concentrare, sau sunt efectiv 'ciorne' de la vreun curs (cum erau cele de semiotica). Am mai primit si sugestii de la colegi sa fac postari pe teme mai generale - dar cred in continuare ca e o idee mai buna sa fac chestiile complicate mai usor de priceput, si atunci ma voi incumeta sa re-postez incetul cu incetul si pe cele cu semiotics, cybernetics si info-processing programs... dar cu mai multa consideratie.

  Inca imi prind urechile cu blogger, aseara am descoperit ca pot sa 'programez' postari si acum am testat sa vad ce inseamna asta mai exact -- se face ca am doua postari cu data in viitor, nu stiu daca si la tine se vad sau doar la mine.

  Multumesc pentru feedback!
  Ma bucur ca avem subiect de conversatie. Cel putin la asta e utila in-constantza mea :P Cheers!

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca programarea de la blogger functioneaza ca la wordpress, posturile din viitor vor deveni vizibile si pentru mine doar atunci cand le va bate ceasul. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc pt feedback. Daca functioneaza programarea, atunci pot sa am postari regulate, in timp ce eu le concep foarte neregulat, 2-3 azi, 2-3 peste o luna, etc...

  RăspundețiȘtergere